Защитникът Йордан Милиев от днес официално вече не е футболист на "Левски", обявиха от "Герена". 26-годишният бранител премина в редиците на македонския Шкендия (Тетово).

"Трансферът бе осъществен след като двата клуба постигнаха договорка за трансферните права на футболиста. ПФК "Левски" пожелава успех на Йордан Милиев в новия клуб, както и в бъдещата му кариера", написаха още от "Герена".

Интерес към Милиев проявяваха два тима от Серия "Б" - Карпи и Авелино, но той в крайна сметка предпочете офертата на македонците.

В касата на "Левски" постъпва скромна сума, но е факт, че "сините" осъществяват нова продажба на свой футболист в рамките на по-малко от месец, след като за Удинезе беше спазарен талантът Антонио Вутов.

Освен това Тодор Батков държи на всяка цена да продаде и звездата Гари Родригес, за да получи около 1 милион евро, с които ще се закърпи бюджета на клуба. След натиск от страна на феновете адвокатът спря преминаването на холандеца в Лудогорец. Уест Хям пък привика Родригес на проби. Крилото обаче отказа да се яви на тестове при англичаните и все още не е ясно къде ще заиграе. Днес той замина с "Левски" на лагера в Созопол, но оставането му в отбора не е никак сигурно.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА