Докато преговорите за телевизионни права са в задънена улица, а създаването на специализиран канал дори все още няма излаз на улица, в "Левски" мислят напред по въпроса с доставянето на пряка картина от мачовете до домовете на запалянковците.

Идеята на "сините" е да правят преки излъчвания с коментар върху картината, но за целта са необходими инвестиции в техника.

Проучване на сайта на "Левски" www.levski.bg е показало, че близо 5000 потребители са били готови да гледат мача с Пирин (Гоце Делчев) на официалния сайт на клуба. Предполага се, че ако всичко се разработи, мераклиите ще бъдат в пъти повече, което обаче означава необходимостта от наличието на мощен сървър, който да издържи на "навалицата".

Инвестициите ще бъдат върнати много бързо, след като сработи системата, тъй като идеята е всеки потребител срещу есемес на стойност от 1 лев без ДДС да получава парола, която ще е валидна само за един компютър, пише "Тема спорт". Преди 2 години над 100 хиляди потребители от България платиха по 5 евро на ФК Калмар, за да гледат гостуването на "Левски" в Швеция, но техниката на скандинавците се срина в края на първото полувреме и те върнаха парите на "сините" привърженици по банков път.

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА