"Левски" се конкурира с елитен руски клуб за подписа на защитника Арлинд Айети. Става въпрос за отбор от горната половина на таблицата, който вече е заявил интереса си към албанския национал. 22-годишният защитник обаче е бил категоричен пред медиите в родината си, че решение за бъдещето си ще вземе след изиграването на последните два мача от квалификациите за европейското първенство във Франция.

„Айети е изцяло фокусиран върху представянето си в националния отбор, след като остана без клубен тим през лятото. Той се раздели с Базел, когато договорът му изтече. Оттогава тренира самостоятелно с персонален треньор, за да запази формата си. Националният селекционер разчита много на него и го пусна титуляр в последните два мача с Португалия и Дания, в които се справи много добре", коментираха от Албания за „7 дни спорт". Айети е обявил, че сам за себе си ще вземе решение след гостуването на Армения на 11 октомври.

От "Герена" свикнаха да чакат отговори от трансферните си цели през лятото, така че искането на отсрочка не е ново за спортно-техническото ръководство на „сините". В момента Стойчо Стоев разполага с Максимилиян Карнер, Аймен Белаид и младока Деян Иванов за центъра на отбраната. Последният обаче ще претърпи операция на коляното през зимата, която ще го извади за дълго от терените. Белаид пък е свързван със свободен трансфер през януари в шотландския Хартс, въпреки че има договор с „Левски" до лятото на 2016 година.

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016