"Левски" проведе първа тренировка след измъчения успех с 4:2 след дузпи над Поморие, който класира "сините" на 1/8-финал за Купата на България. Преди заниманието на "Герена" в съблекалнята влязоха Иво Тонев и Георги Иванов. Единият от собствениците на клуба, както и Гонзо, са скастрили играчите заради неубедителното им представяне снощи. Въпреки успеха вчера Тонев и Иванов си тръгнаха ядосани от стадион "Лазур" в Бургас. 

Началниците искат повече раздаване от футболистите на терена и задължителна победа над "Ботев" (Пловдив). Мачът от 10-ия кръг на "А" група е в понеделник от 20:00 часа.

Треньорският щаб начело със Стойчо Стоев проведе половинчасов разбор на играчите. В заниманието след това не се включиха Живко Миланов и Мигел Бедоя, които бяха подложени на процедури във фитнеса. Контузените по време на мача с Поморие Джереми Де Ноойер и Мики Орачев тренираха наравно със съотборниците си на терена. Божидар Краев пък се подложи на по-сериозни натоварвания след като миналата седмица пропусна няколко занимания заради болки в кръста.

В основните упражнения се включи и лекуващият травма Александър Александров. Утре "сините" ще тренират в 10:30 часа.

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016