Ръководството на "Левски" излезе с полезна информация за феновете, които притежават сезонни карти за Сектор "А". Както е известно, централната трибуна беше взривена и стартира мащабната реконструкция на стадион „Георги Аспарухов“. "Сините" отново ще домакинстват на "Герена", но публика ще влиза само в Секторите "Б" и "В". На официалния сайт на "Левски" беше публикувано следното съобщение до феновете:

Уважаеми привърженици на ПФК "Левски", във връзка с работните дейности, които се извършват на стадион „Георги Аспарухов”, всички притежатели на абонаментни карти за Сектор „А” ще бъдат преместени в Сектор „В”, като местата им ще бъдат обърнати огледално.

За всички с абонаментни талони, ще бъдат отпечатани специални сезонни билети, които ще важат заедно с картата и трябва да се показват при влизането на стадиона. Те ще могат да се получават на касите на „Герена”, които ще отворят на 1 март и ще работят от 11,00 до 18,00 часа в работни дни, както и на 9 март (събота) от 10,00 до 14,00 часа. Билетите могат да се поръчат и на адрес [email protected]. Те ще бъдат доставени с куриер за сметка на получателя.

В писмото трябва да се посочат номера на картата, мястото което притежателя е заемал в Сектор „А”, трите имена, адрес на който да бъде получен билета и телефон за връзка. При закупуване на карти за следващия сезон притежателите на абонамент за сегашния ще бъдат компенсирани с допълнителна отстъпка над стандартната за постоянен картодържател.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ