Старши треньорът на "Левски" Стойчо Стоев коментира пред БЛИЦ причините да запази почти целия щаб на своя предшественик Георги Иванов. Както е известно, спецът доведе със себе си на "Герена" само Явор Вълчинов. 

"Защо запазих целия екип на моя предшественик ли? Аз смятам, че това беше най-логичното нещо. Не виждам нищо странно. С мен дойде само Явор Вълчинов, с когото работим от доста време заедно. С Елин Топузаков, Вальо Захариев и Ясен Екимов мисля, че ще се сработим. Аз идвам с цел да развивам „Левски”, а не за да принизявам някой. Гледаме с колегите в една посока, не се съмнявам в това", заяви Стоев.

Той смята да възстанови скаутското звено на "Герена". "Предполагам, че ще стане постепенно. Това е доста важен елемент във всеки сериозен клуб. Надявам се отделът да се разшири. Хубавото е, че и с новите технологии можем по-бързо да се ориентираме в скаутинга", каза още Стоев.

На въпрос не го ли притеснява това прекалено желание на част от феновете да влязат в клубната управа, спецът отговори: "Не мисля, че запалянковците трябва да се бъркат в спортно-техническата част. Ако има вмешателство, клубът ще затъва все повече и повече. В публиката на „Левски” има доста интелигентни хора, те преобладават там. Затова се надявам те да се наложат."/МИЛЕН ДИМИТРОВ