“Левски” ще предложи договор на Наджиб Амари, но няма да разчита на Жагурта Хамрун –Жужу и Алексис Алар. Няма все още информация за Иво Малинов, който така и не бе пуснат в контролата срещу “Ботев” (Враца), спечелена от „сините” с 2:0, Дарик радио.
Наджиб Амари започна мача като титуляр и впечатли с желанието си за игра и с показаните възможности по левия фланг на атаката.

Той се понрави на привържениците с работата му в лявата зона и се отчете с центрирането за гола на Валери Домовчийски.

Алжирският халф Наджиб Амари е познато в име в България, тъй като през миналата есен игра за Черноморец. 22-годишният футболист изигра 19 мача и вкара 6 гола за „акулите“ през миналия сезон, а през пролетта премина в ЧФР Клуж.

Кариерата му в румънския тим обаче не успя да се развие и той е разтрогнал договора си. Халфът е роден в Марсилия започва кариерата в местния гранд Олимпик, а през пролетта на 2013 г. е преотстъпен на Руан.

Жужу и Алар играха след почивката и особено централният нападател не впечатли с нищо в мача. Иво Малинов бе записан сред резервите, но не бе пуснат в игра. Очаква се “Левски” да продължи с търсенето на централен нападател, особено и след напускането на Валери Божинов.