Треньорът на "Левски" Николай Костов изрази притеснението си от терена на стадион "Огоста", където утре от 15:30 часа "сините" се изправят срещу Монтана в мач от 18-ия кръг на "А" група. Спецът заяви, че почти сигурно Тони Калво започва титуляр, докато за Христо Йовов не е ясно дали ще попадне сред стартовите единадесет.

"Този терен не съм го виждал никога. Колегите ми разказаха за него. Знам, че е един от лошите в България. Както казва Христо Стоичков - да се молим да не вали дъжд, за да бъдат добри условията за игра. Недейте да гадаете за състава. И аз още не съм наясно с него. А и принципно не искам да го обявявам предварително. Когато отидем на "Огоста", да видя с очите си състоянието на терена, тогава ще реша за титулярния ни състав. Калво евентуално ще бъде в него", коментира Николай Костов.

"Едва ли ще има много промени. Когато един отбор не се представя добре, е нормално да настъпват и смени. Срещу Черно море не се представихме убедително. Проблемите, които възникнаха бяха изцяло относно тактиката. Йовов е капитан на "Левски". Той е нужен на отбора. Изчетох много спекулации за смяната му. Видяхте, че тя се получи в интерес на отбора. Ако не се представя добре, естествено, че ще бъде заменян. Аз решавам тези неща. Не искам да продължават тези спекулации относно лицето Христо Йовов. Той е капитан, нужен е на "Левски", каза още треньорът на "сините".