Привържениците на ЦСКА неслучайно отдавна водят война срещу ръководството на клуба в лицето на "Титан". Поредното безумно решение на Димитър Борисов и компания прави така, че в сряда "червените" да играят с Пирин (Гоце Делчев) пред обидно малко зрители. На мача от 29-ия кръг на "А" група, който ще започне в 20:00 часа, се очаква трибуните да бъдат полупразни, а причината е доста високата цена на билетите. Феновете ще трябва да плащат по 10 и 15 лева, за да влязат на любимия си стадион, от който "Титаните" окончателно ги прогониха.

Съобщението, публикувано на сайта на ЦСКА:

Армейци,

от утре (21.05), може да закупите билет за мача ЦСКА – Пирин, които ще се продават във фен-магазина на стадиона (от 10:00 до 18:00 часа).

В деня на мача (22.05), това може да направите от касите на „Армията” - до фен-магазина и „Спортна София. Те ще бъдат с работно време от 14:00 до 18:45 часа.

Закупен билет не се връща на касите, независимо от това дали ще бъдете допуснат до стадиона. Ще бъдат взети и допълнителни мерки при пропускателния режим за влизане на стадиона. Фенове, които са във видимо нетрезво състояние няма да бъдат допуснати. Децата до 14 годишна възраст трябва да имат попълнена декларация от родител и да бъдат с придружител на спортното събитие.
 
Цени на билетите:

Сектор "А" – 15 лева

Сектор "В" – 10 лева

Сектор "Б" (гости) – 10 лева

 
Заб: Официалното облекло за притежателите на Super VIP и VIP карти е препоръчително.

НАПРЕД ЧЕРВЕНИТЕ!