Въпреки, че вече минаха няколко дни, откакто Юсуф Рабех бе изгонен от лагера на Левски в Каварна заради сбиване с Георги Иванов, така и не станаха ясни причините, довели до поредната изцепка на защитника.

"Тема Спорт" разбра, че поводът за безумното поведение на Рабех към своя шеф е вследствие на напрежение между тях двамата след една от тренировките в Каварна. Според хора, близки до клуба, Рабех се е обидил на Гонзо, тъй като директорът демонстрирал високомерното си отношение спрямо мароканеца. Това естествено никак не се харесало на защитника, който миналата година по същото време бе отстранен от Емил Велев от лагера в Кипър.

"Кой ще те купи, като не спираш да пиеш?", казал Иванов на Рабех, който решил да си върне тъпкано на директора. Затова и защитникът решил да се почерпи, както той си може, посещавайки нощен клуб край морето.

Пиян до козирката, мароканецът, без да му пука, нападнал Георги Иванов с шамари и псувни.

"Ти не си никакъв директор, нямаш никакъв авторитет пред играчите, пълен смешник си", казал Рабех пред невярващия Гонзо.

Веднага след това Рабех бе изгонен от лагера в Каварна. Шефовете на Левски се опитаха да прикрият скандала и заявиха, че мароканецът се прибира в София, защото му предстои трансфер в чужбина. После обаче случаят излезе наяве и "сините" бяха принудени да го признаят. /БЛИЦ