Защитникът на Левски Юсуф Рабех промени коренно поведението си след инцидента в Студентски град преди две седмици. Както е известно, мароканецът катастрофира след употреба на алкохол и според законите в България може да влезе в затвора.

От съблекалнята на "Герена" информираха, че Рабех вече е нов човек, който тренира съвестно и спазва диета, за да свали излишните килограми. Защитникът се старае много по време на тренировките и видимо е отслабнал, пише "Меридиан Мач". Мароканецът е обещал пред съотборниците си и треньора Емил Велев, че няма да създава повече проблеми.

Според запознати, с отличното си поведение Рабех иска да намери подкрепа от собственика на клуба Тодор Батков и адвокатът да го спаси от грозящия го затвор. Босът на "сините" обяви след инцидента в Студентски град, че "няма да си мръдне пръста за Рабех" и че мароканецът има "бръмбари в главата". Към днешна дата обаче ситуацията се е променила и най-вероятно Тодор Батков ще се застъпи пред властите за защитника, което ще го спаси от ефективна присъда. /БЛИЦ