Дублиращият отбор на "Левски" отвя с 6:1 Черно море и събра 25 точки, които отреждат петото място на "сините" в Младежката група до 21 години. Едноличен лидер с 40 точки е Литекс, който утре гостува на Славия, докато "моряците" са седми с 22 точки.

За дубъла на "Левски" под проливния дъжд на изкуственото игрище на стадион "Георги Аспарухов" се разписаха Радослав Цонев на два пъти и по веднъж Александър Димитров, Димитър Буров, Илия Димитров и Стефан Велев.

Наставникът Георги Тодоров използва четирима играчи от състава на Георги Иванов-Гонзо - Антон Огнянов, който преди два дни пропусна на два пъти да изравни за първия отбор при загубата с 0:1 на "Тича", Мирослав Иванов, който днес игра през първите 45 минути, Стефан Велев и Радослав Цонев. Именно близнака бе капитан на "сините" в срещата днес.

Още в 5-ата минута Александър Димитров откри, но Илиян Неделчев в 19-ата изравни за младите "моряци". Радостта на варненци бе кратка. Още до почивката "Левски" дръпна с категоричното 4:1. Димитър Буров вкара за 2:1 в 25-ата минута, след което Радослав Цонев в 32-ата и голмайсторът на тима Илия Димитров в 44-ата дадоха комфортната преднина за селекцията на Георги Тодоров. Капитанът Цонев в 52-ата минута реши всичко в срещата с втори гол, а в 67-ата минута и Стефан Велев бе точен за крайното 6:1.

Купа на България - сезон 2014/2015
 
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите