Американският журналист Стивън Гоф използва профила си в „Туитър“, за да съобщи радостна новина за феновете на Левски. Според неговата информация, Ди Си Юнайтед за момента е замразил интереса си към нападателя на „сините“ Найджъл Робърта. Това означава, че звездата на тима от „Герена“ най-вероятно ще доиграе сезона с екипа на Левски.

Както е известно, бившият тим на Христо Стоичков проявяваше сериозен интерес към нидерландския нападател. Сега обаче трансферът вече е на заден план. Освен това от публикацията на журналиста от "Вашингтон Поуст" става ясно, че не са се осъществили плановете на американския клуб да прати своя представители за преговори в България.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Вчера стана ясно, че Ди Си Юнайтед е привлякъл венецуелския нападател Джовани Боливар, а освен това е близо до привличането на атакуващия аржентински халф Лукас Родригес.

В същото време спортният директор на Малмьо Даниел Андерсон обяви, че Робърта вече не е особено актуален вариант за шведския тим. Бившият клуб на Златан Ибрахимович проявяваше интерес към нападателя на Левски от началото на годината.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството