Антони Здравков ще води "Левски" и след Нова година. Това обяви спортният директор на клуба Христо Йовов след победата със 7:6 след дузпи над ЦСКА, която класира "сините" на 1/4-финалите за Купата на България. Бижутера каза, че няма смисъл на "Герена" да сменят треньора и Сухия остава.
 
"Не виждам смисъл в момента да се сменя треньорът, след като отборът показва едно израстване. На този етап не мога да кажа кой ще излезе от отбора, но ако има добра оферта за някой футболист няма да го спираме", заяви Йовов.

На пресконференцията след двубоя Антони Здравков каза, че с нетърпение очаква решението на клубната управа и иска да узнае дали ще продължи да води "Левски".

"Доволен съм от всичко. Този мач беше много важен за нас. Трябваше да продължим. Това бе втори двубой за Купата и единият тим трябваше да отпадне. Ние продължихме напред, заради което съм доволен. Моят договор е до 30 юни. Ръководството ще прецени дали да продължа да водя отбора. Началниците влязоха в съблекалнята след мача и поздравиха футболистите и треньорския екип. Който и да бъде треньор на "Левски" - ще работи за доброто на клуба", каза Здравков.

"Преди месец и половина се говореше, че "Левски" няма да влезе в първата седмица. Сега сме трети и елиминирахме ЦСКА за Купата", завърши доволният специалист.