Да, ЦСКА игра по-силно от “Левски” в реванша за Купата. Да, имаше не стопроцентова, а 1000-процентова дузпа за “червените”. Но в крайна сметка “сините” се смяха последни през 2013 година. А който се смее последен, се смее най-добре.
 
Та “Левски” е пред ЦСКА в класирането. “Левски” е на четвъртфинал за Купата на България, след като елиминира именно вечния си съперник. И запази шансовете си да спаси сезона с трофей. А ЦСКА пак остана на сухо – без купа и без отличия.
 
“Червените” бяха длъжни да спечелят днес, а не да се надяват на дузпите, където бе ясно на кого ще се усмихне щастието. Щастието си беше заплюло “сините” от началото и не ги изостави до края и в най-важния момент.
 
“Армейците” отново, след кратка пауза, се превърнаха в кръводарител на големия си съперник. Това, което сме го виждали от години, го видяхме и днес. Позволиха на “сините” да живнат и онова 3:0 през октомври в мача за първенство май се обезсмисли... Дали все пак се е обезсмислило напълно, ще разберем напролет, когато някой отново ще се смее последен. Мощният смях за ЦСКА ще стане реалност само при две победи над "Левски" и едно място по-напред в крайното класиране.
РУМЕН ИЛИЕВ/БЛИЦ