Играй БЛИЦ ГЕЙМ - ТУК!

Милен Радуканов критикува футболистите на ЦСКА въпреки победата с 3:1 срещу Монтана на “Огоста”. Треньорът заяви, че не е доволен от надменното и лежерно поведение на играчите след 2:0.

“Когато подхождаш несериозно, така се получава. На полувремето говорехме, че излизаме за втората част все едно резултатът е 0:0, за да вкараме още един гол. Подхождаме надменно и винаги имаме проблеми. Казваме го постоянно, но явно футболистите не го възприемат. Можеше да ни струва скъпо, греда и щеше да стане 2:2. Постоянно повтаряме, няма значение дали играеш срещу шампион или с изпадащ отбор. Защо сме го допуснали ли?! Ще говорим утре с футболистите. Помислихме, че мачът е приключил, а можеше да съжаляваме”, заяви Радуканов.

На въпрос, влияят ли писанията за негова смяна, Милен отговори: “Не знам кой ме сменя, не чета. Никак не ми се отразяват тези писания. Нали ви казах, не се притеснявам за поста си, работя всеки ден, ръководството решава.”

“Имахме тежък мач в събота вечерта, доста хора бяха уморени, имаме и доста контузени. Наложи се Лукас Саша да играе като ляв бек. Венци Василев го заболя крака на загрявката, решихме да го оставим да почива. Накрая рискувах и го пуснах, защото Лукас Саша изпитваше затруднения”, завърши Радуканов./БЛИЦ