Старши треньорът на ЦСКА Милен Радуканов зареди с оптимизъм играчите и феновете на отбора преди мача-реванш със Стяуа от плейофите за влизане в групите на Лига Европа. Наставникът обяви, че неговите възпитаници ще успеят да отстранят противника още в редовното време. Само преди седмица „червените” загубиха първия мач с 0:2 в Клуж.

"Всеки си има право на мнение. За някои Стяуа фаворит, но и ние искаме да ги отстраним . Щом собственикът желае победа с 4:0, значи трябва да му удовлетворим молбата. След днешната тренировка ще преценим дали Тодор Янчев ще играе. Но по принцип нищо не ни притеснява. Надяваме се стадионът да се напълни", сподели на пресконференцията преди мача утре на Националния стадион „Васил Левски”.

Във връзка със слуховете, че ЦСКА иска двама от играчите на Стяуа, Радуканов коментира: „Засега не сме влизали в контакт с Николица и Брандан. Нека мине мачът - после ще видим. Трябва да проведем срещата умно. Тренирали сме дузпи, ако се стигне, ще бием дузпи. Надявам се обаче да победим с резултат който ни трябва още в редовните 90 минути". /БЛИЦ