"Настроението в тима е приповдигнато. Дано да стане интересно дерби. Футболистите, които съм включил в групата, са здрави и са готови за срещата. Само Костадин Стоянов не е напълно подготвен”, заяви треньорът на ЦСКА Милен Радуканов преди столичното дерби с Локомотив (София). Мачът е на стадион “Българска армия” от 21 часа утре.
 
“Локомотив е добър отбор и винаги играе силно срещу ЦСКА и Левски, но ние трябва да победим, за да им дръпнем със седем точки пред тях. При всички положения това няма да стане лесно.
 
"Благодаря на публиката за подкрепата срещу Литекс. Искам да приканя феновете да ни подкрепят отново и утре. Пред такава публика се играе по друг начин, с повече желание и ентусиазъм.
 
Знаете, че мачовете между софийските отбори са напрегнати и интересни. Надявам се да стане интересен двубой, в който да победим. Важно е да играем в Лига Европа. Вярвам, че можем да го направим, ако побеждаваме във всеки мач. Дали като останем в тройката на първенството, дали като спечелим купата на България, важното е да постигнем целта. След това вече ще се решават и другите проблеми. В мачовете срещу софийските отбори винаги има напрежение. Ние ще подходим максимално отговорно. Доста пъти е доказвано във футбола, че фаворитът не винаги побеждава. От една страна е добре да те определят като фаворит, но важното е какво ще покажеш на терена”, каза още Радуканов.