Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде любопитно интервю. Дългогодишният бос на “белите” коментира темата “черно тото” в българския футбол, БФС и колегата си Димитър Борисов, един от двамата собственици на ЦСКА.

“Познавам Митко от много години и мога да кажа, че го уважавам. Той ще ми се разсърди, че сега за пръв път го разкривам, но трябва да се знае, че дълбоко в себе си е славист”, заяви Венци Стефанов в предаването "Комисията Павлов" по ТВ7.

Шефът на “белите” коментира изказването на наставника на Любимец Красимир Мечев, че контактува с извънземни. “Така е. Чуваме се. Извънземните ми се обаждат, за да ме информират кой се заиграва с черното тото.”

Венци Стефанов не подмина и темата БФС: “Всеки път, когато излизам от сградата на футболния съюз, съм с високо кръвно. Футболът ни може да се опише с една дума – помия. Аз не искам нищо повече от това да се мери с един аршин и всичко да е еднакво и за бедни и за богати. Неведнъж съм казвал, че гледаме порно, а по-грозно от онова между Лудогорец и Миньор нямаше.”.

Относно Борислав Михайлов, Стефанов заяви, че не му завижда за прическата, тъй като и той не може да се похвали с много буйна коса. “Известният му танц не искам да коментирам, защото нямам неговата пластичност. Искам да подчертая обаче, че всеки има право да се забавлява. Проблемите са другаде и всеки ги знае. Ние искаме те да бъдат решени”, сподели Стефанов.
В заключение на въпрос, спазвал ли е някога диета, босът на Славия заяви: „Ще си умра дебел и гладен”./БЛИЦ