Босът на БФС Борислав Михайлов замина днес следобед за Германия. Достоверни източници на БЛИЦ съобщиха, че визитата на Боби е свързана с избора на нов селекционер на националния отбор по футбол.
 
“Въпросът вече е задвижен. В Германия Борислав Михайлов ще разговаря с двама души, които са кандидати за поста. Повече информация няма как да получите. Нещата обаче вървят добре и почти сигурно до една седмица ще имаме нов селекционер”, заявиха от БФС, без да уточняват от каква националност са хората, с които Михайлов ще говори.
 
Според непотвърдена информация единият е германец – Клаус Топмьолер, Юрген Рьобер, Лотар Матеус или Ото Рехагел, а вторият от друга националност, който в момента е по лична работа в Германия. Възползвайки се от това, че ще разговаря с германския специалист, Боби Михайлов е предпочел да се види на немска земя и с другия кандидат, който най-вероятно е Мирослав Джукич.

БЛИЦ вече писа по-рано днес, че Камен Костадинов е предложил на Боби да стартират преговори с известния турски треньор Фатих Терим.