Собственикът на Левски Наско Сираков е трябвало да се качи днес на самолета за Истанбул заедно с новото попълнение на ЦСКА Браян Морено Алварес, научи БЛИЦ. Полетът обаче беше отменен  заради лошите метеорологични условия и хаосът по аерогарите в Турция.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Наско планираше да отиде при „сините“ заедно със съпругата си Илиана Раева. Браян Морено също си е бил приготвил багажа. Впоследствие всички те трябваше да хванат друг самолет от Истанбул до Анталия, тъй като и „сините“, и „червените“ са на лагер там.

Колумбиецът е очакван от треньорския щаб на ЦСКА, тъй като още не е тренирал с отбора. Неговото пристигане се забави заради заразяване с коронавирус и десетдневна изолация. Сега пък самолетните неволи в Турция не позволиха на момчето да се присъедини към 31-кратните шампиони.

„Не знаем дали при това положение има смисъл Браян да пътува, защото отборът ще прибира другия вторник. По-хубаво обаче е да замине. Колкото по-бързо започне тренировки, толкова по-добре и за него, и за ЦСКА“, коментираха източници на БЛИЦ. 
Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Зимна подготовка 2022