Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Тотомафията е правила опити да пробие още наши национали, разбра БЛИЦ. Не само на Стефано Кунчев, а и на други от съотборниците му в младежкия национален отбор са предлагани пари, за да играят симулативно и да помогнат за излизането на различни залози, направени най-вероятно в азиатски букмейкъри.

Става въпрос за първата евроквалификация на младежите ни срещу Австрия. Селекцията на Михаил Мадански гостува на стадион “Винер Нойщад” на 10 ноември, когато печели с 2:0 след попадения на Момчил Цветанов и Росен Колев.

Вратарят на Славия Стефано Кунчев към момента е единственият, който се нави да разкрие за предлагания му подкуп. БЛИЦ обаче научи, че още няколко от младежките ни национали са получавали телефонни обаждания преди мача в Австрия, като и на тях са обещавани добри пари, за да манипулират срещата със симулативна игра. Най-лошото е, че това не е единственият случай. Имало е обаждания и преди други мачове, информираха още източниците ни.

"Предложението беше направено много учтиво. Щял съм да получа 20 000 евро, ако пусна 2 гола на австрийците! Как си представяте, че ще се случи това?! Никога не бих продал честта на България. Горя от желание да играя за националния отбор на родината и да се доказвам във всеки мач. Никога не бих се продал, наистина", каза вчера пред БЛИЦ Кунчев, като изрично подчерта, че не иска да назове имената на хората, които са му се обаждали, тъй като ще си навлече още неприятности.

"След като отказах да взема парите, ме причакаха до дома ми в София и ме биха! Нападнаха ме в гръб, когато се прибирах след един мач", разкри още Кунчев.

Източниците на БЛИЦ коментираха, че скандалът ще се разраства все повече. Очаква се в четвъртък шефът на Славия Венци Стефанов да направи още разкрития по случая.