Футболният агент Николай Жейнов е наложил запор  върху сметките на президента на Славия и член на Изпълкома на БФС Венци Стефанов. Съдебен изпълнител е наложил запор на сметките му за 30 000 лева и 33 000 евро, като предварително обезпечение на исковата претенция, допуснато от Софийския Апелативен Съд. Това потвърди пред БЛИЦ адв. Анна Попова, която защитава интересите на Жейнов.

"Имаме заведено дело срещу Венци Стефанов лично, в качеството му на Президент на ФК Славия - 1913 и в качеството му на член на Изпълкома на БФС. Считаме, че се е възползвал от служебното си положение и е разгласил неистини по адрес на Николай Жейнов и обиди по отношение на личността му. Искът е съвместен и към Нет Инфо, които са дали платформа за разпространение на неистините и обидите, които са изречени от г-н Стефанов.

По отношение на делото има допуснато предварително обезпечение на исковата претенция - запор върху банковите сметките на Стефанов, който е наложен частично, поради недостатъчна наличност. Исковата претенция на г-н Жейнов е в размер на 30 000 лева и 33 000 евро, инкорпориращи имуществени и неимуществени вреди ", каза адв. Анна Попова пред БЛИЦ.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Заведеното дело е все още на първа инстанция пред СГС. В този ред на мисли - в края на м. април ще има заседание пред Комисията за защита от дискриминация по отношение на изявленията с расистки характер. За случаят са известени УЕФА, БФС и Министерството на спорта", допълни дамата, която защитава интересите на Николай Жейнов.