Мениджърът Николай Жейнов отговори на собственика на Славия Венцеслав Стефанов, който го обвини, че е заплашвал хората на футболиста Никола Илиев, че няма да излязат живи от офиса му. Агентът обясни как е протекла срещата относно трансфера на таланта на Ботев (Пловдив) и кои хора са присъствали на нея.

Жейнов предупреди Стефанов да внимава какво говори, защото ще му бъде потърсена отговорност по каналния ред.

"На срещата, която се проведе в Пловдив относно трансфера на Никола Илиев, бях поканен от ръководството на Ботев заедно с агента на футболиста и самия футболист. Присъствахме аз, президентът на клуба Георги Самуилов, Ангел Палийски, Асен Караславов, Пламен Пейчев, Калоян Иванов и Никола Илиев. С Пейчев присъствахме като хората, разполагащи с оферта от Ювентус. Тя беше на стойност 1 400 000 евро. 

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Обсъждахме възможността Илиев да премине в Ювентус, което беше категорично отказано от агента на футболиста - Калоян Иванов. С това действие Ботев загуби 900 000 евро от договора, тъй като го продадоха само за 500 000 евро на Интер.

Беше уважено желанието на агента Илиев да отиде в Интер. Самият Никола Илиев отговори, че му е все едно къде ще играе. 

Ето, казвам ви кои бяхме на срещата. Нека да излязат и да кажат дали е имало заплахи. Уважихме желанието на агента, не виждам какъв е проблемът", обясни Жейнов, добавяйки: "Такива пенкилери, които разбират от свирки до совалки, да им се потърси обяснение и да изложат фактите, а не непрекъснато да заливат обществеността с помия. Аз на никого длъжен няма да остана. Време е всички да внимават какво говорят, защото ще им се потърси отговорност по каналния ред".