Нападателят Джорди Кайседо е считан за сигурно ново попълнение на ЦСКА. Това беше потвърдено от агента му Ернан Банато, който обяви пред еквадорско радио, че 23-годишният таран ще премине от Витория Баия при „червените“ под наем за 1,5 години с опция за откупуване срещу 1 милион долара.

В същото време противоречиви информации по трансфера се появиха в Южна Америка. Според еквадорските медии, Кайседо въобще няма да играе под наем, а ще стане собственост на „армейците“. Те твърдят, че нападателят е разтрогнал договора си с втородивизионния бразилски клуб заради неплатени заплати. За този проблем футболистът и агентът му дори са се обърнали към ФИФА.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

В Бразилия обаче въобще не са сигурни в бързата развръзка по трансфера на Джорди Кайседо в ЦСКА. От Витория Баия отричат за договор с „червените“.

„Новината, че сме подписали договор за наем на Джорди, не е вярна. Преговаряме с футболиста, неговия агент и адвокатите му. Търсим консенсус, надяваме се да намерим решение, което да е добро за всички. Все още обаче сме в начален стадий“, заяви директорът на клуба Дилън Перейра пред Atarde.uol.com.br.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството 
Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2021