Еквадорският нападател Жорди Кайседо ще играе за ЦСКА. Новината, която вчера се появи в бразилските медии, беше потвърдена от агента на играча Ернан Бенато.

Вече стана ясно, че 23-годишният таран ще бъде под наем при „червените“ за година и половина, а има и опция за откупуване на правата му от втородивизионния бразилски Витория Баия.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

„Завършихме трансфера на Кайседо в българския ЦСКА. Джорди е много щастлив. Става въпрос за договор за 1,5 години, а след това може да бъде откупен. Имахме опции и с еквадорски клубове, но клиентът ми предпочете да играе в Европа“, обяви Бенато пред радио „Ареа Депортива“.

Вчера мениджърът е имал заключителна среща с представители на Емелек, но е отхвърлил офертата на 14-кратния шампион на Еквадор.

Джорди Кайседо в момента е в родината си, където се подготвя за пътуването си до България. Повече от седмица той не е тренирал, тъй като даде Витория Баия на съд заради неизплатени заплати.

Очаква се нападателят да не е единственото ново попълнение на ЦСКА през зимния трансферен прозорец. На „Армията“ очакват привличането на халф.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството 
Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2021