Играй БЛИЦ ГЕЙМ - ТУК!

“Левски” почти си осигури шампионската титла, след като прекърши Лудогорец с 1:0 в дербито на сезона. На “Герена” обаче все още не са решили със сигурност дали Николай Митов ще запази мястото си като треньор на тима или някой ще го замени.
 
Твърдо зад сегашния наставник стои Тодор Батков. Адвокатът даже обяви, че Митов ще продължи да води отбора и през следващия сезон. На съвсем противоположно мнение обаче е Иво Тонев. Изпълнителният директор е категоричен, че трябва да се намери нов наставник, ако “Левски” иска да атакува по-високи цели. Тонев нямал нищо против Митов.
 
Напротив – благодарил му затова, че е успял да преобрази състава и да мотивира играчите. Бившият началник в Локомотив (София) обаче вярвал, че на “Левски” му е нужен треньор с опит, който да поведе “сините” в битката за Шампионската лига наесен. Както и в преследването на втора поредна титла догодина, когато клубът ще чества 100 години от създаването си. Поради тази причина Тонев вече имал два варианта за наставник. Единият е българин и е повече от добре познат на феновете – Димитър Димитров-Херо. Другият е чужденец.
 
Засега Даниел Боримиров, другата важна личност на “Герена”, не е дал отговор на въпроса какво мисли за треньорския пост. Борето постъпил най-хитро от всичко, като обявил, че иска да изчака края на сезона. “Нека си осигурим и на хиляда процента титлата. Тогава ще мислим дали Митов да остава или ще търсим друг треньор”, твърдял Боримиров.