Ръководството на Локомотив (София) излезе с разочароваща за феновете информация. „Железничарите“ обявиха, че за днешния домакински мач срещу Локомотив (Пловдив) за купата на България около стадиона на „червено-черните“ няма да има лаборатория, на която ще се правят бързи антигенни тестове за COVID-19.

Мачът между двата тима е днес от 15:00 часа. Цената на билета е 10 лева, а за деца до 12-годишна възраст входът е безплатен.

Както е известно, съгласно действащата от миналата заповед на Министерството на здравеопазването на спортните състезания ще бъдат допускани само хора, представили т.нар. „Зелен сертификат“.

Преди няколко дни се появи информация, че в близост до стадиона на Локо (София) ще може да се правят от бързите антигенни тестове. Сега обаче стана ясно, че това няма да бъде осъществено.

Ръководството на "Футболен клуб Локомотив София 1929" уведомява привържениците си, че за футболната среща от 1/8-финалите на турнира за купата на България, която ще се проведе на 26.10.2021 г., от 15:00 часа на стадион „Локомотив” ще бъдат допускани зрители само със „Зелен сертификат“, съгласно Заповед №РД-01-856/19.10.2021 година на министъра на здравеопазването. Уведомяваме желаещите да присъстват на срещата, че на стадиона няма да има лаборатория, която да прави бърз антигенен тест. Призоваваме феновете да не идват в последния момент с цел избягване натрупване на входовете“, пише в съобщението на официалния сайт на „червено-черните“.

Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022