Днес ще е решителен ден за бъдещето на капитана на Лудогорец в клуба, съобщава „Мач Телеграф“. Светослав Дяков преди дни публикува във „Фейсбук“ съобщение, с което намекна, че ще напусне клуба. В събота той беше на трибуните на стадиона на Локомотив (София), в който видя загубата на Пирин с 0:3 от „железничарите“. Очакванията са, че Дяков ще премине именно при „орлетата“.

1000 лв. Нов начален Онлайн Казино Бонус от efbet

„В понеделник ще се видим със Светослав Дяков. По принцип в едно семейство, когато има проблем, се решава първо вътре, а после се пишат постове във „Фейсбук“. Аз вече разговарях с него, спортният директор Георги Караманджуков – също. Това е плод на някаква емоция. Дяков гори и на терена, гори и извън него“, коментира изпълнителният директор Ангел Петричев.

„Ние бяхме изненадани от това, което той написа. За мен е неочаквано. С него сме имали доста разговори, на ми е ясно какво мисли и какво очаква. Ключова фигура е. Има нашето уважение, но треньорът решава кой да играе. В тази посока – не знам какво да направя. От него зависи как ще продължат нашите отношения. Ситуацията не е приятна, защото всичко това стана неочаквано“, добави Петричев.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството
Следете с БЛИЦ: Трансферно лято 2020 в efbet Лига​