Нападателят на Черно море Бакари ще отсъства от терените около половин година. Футболистът премина днес ядрено-магнитен резонанс, който потвърди съмненията за скъсани предни кръстни връзки на десния крак.

Клубният лекар д-р Стефан Петров коментира, че до няколко дни ще се реши кога може да бъде проведена хирургическата интервенция. След нея ще се знае колко време ще продължи възстановяването на играча, но опитът сочи, че е поне няколко месеца.

"Моряците" днес направиха преди обяд встъпително занимание във Варна. Следобед наставникът Никола Спасов ще проведе тренировка с топка. Но преди това е предвидил видеоразбор на мач на противника от втория квалификационен кръг за Лига Европа – Динамо (Минск). Мачът срещу беларусите е в четвъртък от 20 часа на стадион “Лудогорец Арена” в Разград. За него днес и утре от 9:30 до 17 часа се продават билети на “Тича”. След 17 часа пък ще се раздават акредитациите за журналистите. На “Лудогорец Арена” ще има от ценните хартийки в сряда и четвъртък. Националният фен-клуб на “Черно море” организира екскурзия до Разград, която е на стойност 10 лева.

БЪЛГАРСКО УЧАСТИЕ В ЕВРОТУРНИРИТЕ - СЕЗОН 2015/16

"А" ГРУПА - ПРОГРАМАТА ЗА СЕЗОН 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015