Треньорът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски даде мнението си след равенството 1:1 с ЦСКА на стадион "Българска армия" в предпоследния кръг на Efbet Лига.

"Влязохме по-добре в мача, първите 30 минути бяха по плана ни - като игра от тях и наше противодействие. Два тъча ни разколебаха, след като получихме гола, това наруши баланса ни. Страхотно поведение от отбора до края, две принудителни смени направихме. Няколко човека играха на непривични позиции - радвам се, че успяхме", коментира Рибарски. 

"Да, наистина имахме нужда от изравнително попадение точно в този момент. Страхотен гол на Педриньо. Това ни даде необходимата емоция и самочувствие да преследваме максимума точки в мача, не успяхме, за съжаление", продължи младият специалист.

"Сидклей беше болен, имаме и трайно контузени. Надявам се да върнем тези с временните контузии, малко време има до следващия мач. Нека изиграем последния мач, да сме в оптимален състав. Не мисля още за следващия сезон. Събраха се доста мачове, в които нямаме победа. Щастлив съм, че всяко едно от момчетата във втория отбор е готово да помогне на първия. Стоя зад думите си, момчетата го подкрепят с дела", отбеляза треньорът на ЦСКА 1948.

"Много важни за колектива и духа са точно такива мачове, битки бих ги нарекъл. Самите момчетата изтърпяха много приказки през седмицата, че едва ли не няма да вземем точка, така беше и преди мача с Лудогорец (2:2), момчетата обаче успяха", завърши Атанас Рибарски.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига