Бруно Рибейро, който все още има действащ договор с Лудогорец, се оплака в родината си, че фенове на шампионите са искали да го бият. Той говори пред пред португалскотo издание "Рекорд" във връзка с последните горещи събития около него. Както вече стана ясно, Лудогорец назначи Едуард Ераносян и стартира преговори с Рибейро за прекратяване на договора му.

"Назначиха нов треньор, докато съм още тук. Това е абсолютно недопустимо, защото аз все още дори не съм прекратил контракта си", коментира Рибейро.

На въпрос дали е вярно, че фенове на Лудогорец са опитали да щурмуват дома му, португалският специалист не отрече, а поясни: "Вероятно някой от директорите е разкрил адреса ми, защото никой друг не знаеше. Но със сигурност бе случка, която ме изплаши. Не направиха нищо специално обаче."

"В момента чакам предложение за постигане на споразумение за разтрогване на договора. Не ме е страх, аз съм тук, за да разреша проблема. Ако не стане, ще се обърнем към ФИФА. Ще почакваме още два или три дни обаче, за да видим какво ще стане", добави треньорът пред "Рекорд".

Освен това Рибейро се оплака от спортния директор на клуба Методи Томанов, че е правил трансферите без да се вслушва в значителна степен в думите му. "Не беше взет нито един футболист от тези, които аз исках и ми бяха обещани при подписването на договора", недоволен е португалецът.

"Играчите бяха прекрасни. Бяхме изградили чудесен екип. Можехме да станем шампиони. За жалост, времето бе малко", завърши Рибейро.

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015