Амбициозният треньор на Добруджа Светослав Тодоров няма да продължи работа в Добрич, където не спират да му подливат вода, а дори се стигна и до атака на група вандали срещу него и семейството му, за което БЛИЦ първи разкри преди време.

Управителният съвет не взе под внимание желанието на всички футболисти в отбора, които са категорично зад Тоди и го искат за свой наставник. Началниците на клуба обявиха, че няма да продължат договора на треньора, а самият той още преди месеци се зарече, че си тръгва, ако нещата не се променят. Не е тайна, че голмайстор №1 на Чемпиъншип за сезон 2002/2003 е недолюбван от един от шефовете - Светослав Петров, който не е желан и от футболистите. Самите играчи и треньорът дори пуснаха жалби срещу Петров до Общината, желаейки той да бъде отстранен от клуба. Това обаче не се случва и сега Добруджа е пред разпад. Очаква се голяма част от футболистите да последват Тоди и да се махнат от затъващия клуб.

"На свое заседание, проведено на 02.12.2014 г., УС на ФК Добруджа взе решение договорът на старши треньора Светослав Тодоров, който изтича на 31.12.2014 г., да не бъде продължен. Единодушното решение на управата бе продиктувано от създалото се и ескалирало напрежение между треньора, феновете и ръководството", гласи съобщението на УС на втородивизионния клуб.