Рома записа първата си победа в Група “Е” на Лига Европа през този сезон, след като се наложи над ЦСКА с 2:0 на “Стадио Олимнико”.

Това бе първия успех на “вълците” за три мача, след две поредни равенства срещу сицилиански съперници – Палермо и Катания. Президентът на “джалоросите” Розела Сенси обяви, че нейният тим най-сетне е спечелил срещу труден съперник.

“В този двубой видяхме някои от най-добрите ни играчи да се представят наистина на ниво, заяви доволната Сенси пред “Roma Channel”. – ЦСКА не е слаб отбор, всъщност е доста труден съперник. Доволна съм от победата”.

“Съжалявам за празния стадион, но се надявам да имаме повече публика за предстоящия мач с Наполи през уикенда. Искам да поздравя младите играчи, които взеха участие тази вечер. Те трябва да знаят, че а нас те са също толкова важни, колкото и звездите на отбора.”

Тя бе затрупана от въпроси за влиянието на новия треньор Клаудио Раниери върху манталитета на клуба, след като бе назначен преди месец: “Влиянието на Раниери върху клуба? Ще ви оставя сами да прецените ...”/БЛИЦ