Защитникът на Етър Ивайло Русев се завръща в тима след почти петмесечно отсъствие поради заболяване. На 5 май преди мач в Бургас той бе откаран в болница заради белодробни проблеми и след успешно лечение едва сега се завръща.

Междувременно в края на миналото първенство Ивайло Русев бе избран за Футболист №1 на Етър на сезона в традиционната анкета на фенклуба. Бранителят е в групата за днешното гостуване на „виолетовите” на ЦСКА и сподели, че с нетърпение е очаквал завръщането си в игра.

Поради травми в групата за мача не попаднаха защитникът Георги Гайдаров и нападателите Йоан Пивати и Грегори Жандре, докато вратарят Цветомир Цанков е възстановен и е в групата. В нея са и новопривлечените Дормушали Саидходжа и Ахмед Хикмет, като е напълно вероятно Муши да дебютира за Етър срещу един от бившите си тимове ЦСКА, за което БЛИЦ вчера ви информира.

В събота Цанко Цветанов и футболистите му пристигнаха в София и са настанени в „Царско село”, като използваха възможността да гледат мача между „Левски” и Локо (Сф) - 1:1, който също като днешния мач беше на „Овча купел”.

Рожден ден пък празнува вторият капитан на тима Николай Петров. Полузащитникът днес навършва 24 години. Нико почерпи целия отбор и получи пожелания за здраве и лични и професионални успехи.

Мачът ЦСКА - Етър стартира в 17:00 часа на стадион "Славия".

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА