ЦСКА ще картотекира днес новите си попълнения Маурисио Гарсес и Браян Морено, след като жълтите карти на двамата футболисти са пристигнали в БФС, обяви официалният сайт на „армейците“.

Двамата ще бъдат картотекирани и ще могат да бъдат ползвани от треньорския щаб през футболната пролет в България. Както е известно, на „червените“ беше забранено да регистрират новите си играчи до изплащане на задължението към бившия футболист на клуба Юнес Бенжелюн.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Паричният превод беше извършен и ФИФА разреши Гарсес и Морено да получат състезателни права за ЦСКА, въпреки саботажите от адвокатите на Бенжелюн. Те до последно призоваваха световната централа ФИФА да не вдига забраната за трансфери, предявявайки нови абсурдни претенции.

След бърза реакция и съдействие на футболните федерации на Бразилия и Колумбия, т. нар. "жълти карти" на играчите вече са в БФС, пише официалният сайт на ЦСКА. Останалите формалности за картотекиране също за уредени и латиноамериканците ще бъдат на разположение на треньорския щаб.

ЦСКА ще стартира полусезона в неделя като гост с отложен мач срещу Локомотив (София) от 16:30 ч. на националния стадион "Васил Левски".

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Зимна подготовка 2022