АНКЕТА: Кой ще спечели дербито ЦСКА - Лудогорец?

Бившият нападател на ЦСКА Стойко Сакалиев говори за сблъсъка с Лудогорец в интервю за сайта Букмейкър Рейтинги.
 
"Това е мачът на сезона за ЦСКА въпреки немалкото грешки, които допуснахме в последните мачове. И ако не бяха тези грешки, отдавна можеше да сме пред Лудогорец в класирането. Това е мачът, който ще покаже дали си готов да станеш шампион. Ако победим, ще е важно в следващите двубои до края да затвърдим доброто си представяне", каза Сакалиев.
 
"Напълно е реалистично ЦСКА да стане шампион с оглед на това, което показва, като изключвам няколкото слаби мача. В последните три срещи нямаме загуба от Лудогорец, така че имаме доста сериозни шансове да ги победим.
 
Пък и Лудогорец не е това, което беше преди две-три години. Спомняте си колко много този отбор се отличаваше от останалите. Сега не е така. Сякаш виждаме остаряване и изхабяване на футболистите, няма свежест. Затова може би е и този спад в играта им. Въпреки всичко те още имат класни футболисти, които притежават нужния опит и самочувствие", допълни Сакалиев.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019
 
"ЦСКА е отбор с традиции и напрежението трябва да е в другия отбор, а не в нас. Може би синхронът и недостатъчната воля за победа са причина за недобрите резултати в последно време. Защото направихме елементарни грешки за купата, в първенството също допуснахме елементарни грешки. Един отбор, когато иска да бъде шампион, трябва да допуска минимално количество такива грешки", каза още Сакалиев.
 
"Усещането ми е, че следващият треньор сигурно ще е чужденец. Очаквам ръководството да преговаря с по-известно име. Не знам колко време ще издържи този човек и какви резултати ще покаже.
 
Ние сме влезли в омагьосания кръг с постоянни треньорски смени, което за мен не е правилно. Трябва да се даде дългосрочен шанс на един специалист", допълни Стойко Сакалиев, който призова червената публика да напълни стадиона.