Бившият национален селекционер Петър Хубчев се бори да поеме изпадналия в тежка финансова криза футболен клуб Берое, разкриха пред БЛИЦ наши източници.

Човекът, на когото Левски дължи стотици хиляди левове обезщетение, дори е разговарял с футболисти на "зелено-белите" в опит да ги разубеди да си тръгнат. 

Част от ръководството на Берое смята, че Хубчев има необходимия характер, за да изведе Берое от тресавището, в което клубът е затънал. Друга част от ръководството на "зелено-белия" тим твърдо стои зад другия вариант за поста Александър Томаш и неговия екип.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Феновете на старозагорския отбор обаче приемат на нож Томаш да се върне в клуба, изтъквайки като аргумент разгромните загуби с 0:7 от Лудогорец и 0:6 от ЦСКА по време на предишното му пребиваване.

В същото време непосилната неустойка на досегашния треньор Петър Колев все още прави много трудна раздялата му с клуба. Медията ни разкри първа, че той няма да си тръгне доброволно, ако не получи обезщетение за последните 6 месеца - по 17 хиляди лева всеки, колкото е заплатата му.

Днес Колев бе сполетян от автоинцидент. Наставникът пристигна на стадиона под Аязмото с разпрана предна броня на аудито си. За щастие обаче той не е пострадал в катастрофата.

БЛИЦ научи също, че по всяка вероятност още утре Берое ще се раздели с един от основните си играчи Александър Василев.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Зимна подготовка 2022