Треньорът на ЦСКА Саша Илич изрази задоволството си след гръмката победа с 4:0 над Македония Гьорче Петров и класирането за третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. 

"Атмосферата беше фантастична. Дойдоха много повече фенове и сами видяхте, че тяхната подкрепа означава много за нас. Най-важното нещо от този мач беше, че продължаваме напред. Що се касае за нещата, които се случиха по време на мача - бяхме много несигурни през първата част. На всеки три дни имаме мач. Имаме 25 играчи, с които разполагаме, така че може да разчитаме на всеки един от тях", сподели сръбският специалист след мача.

"Задачата на централният нападател е да вкарва голове. Колкото повече вкарват толкова по-добри резултати ще имаме. Това, че и други играчи вкараха голове е добре за нас. Надявам се, че и в следващите мачове ще продължаваме с тази игра, защото през втората част играхме много добре. За да се класираме за групите ни трябва и доста шанс. Надявам се, че наистина скоро ще имаме един-двама нови футболисти, които да вдигнат класата. С моментната ни класа ще ни трябва много шанс, за да влезем в групите. В този момент мисля, че имаме достатъчно капацитет, за да се изправим срещу всеки противник. По нататък ще видим", добави Саша Илич.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа