ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Ето как прогнозираха мача певицата Бони и актьорът Дарин Ангелов в играта на БЛИЦ Букмейкър Efbet лига!

Треньорът на ЦСКА Саша Илич говори след нулевото равенство с Локомотив София на стадион „Българска армия“ в мач от 17-ия кръг на efbet Лига. "Червените" загубиха първи точки у дома, а специалистът разкри част от причините за това.

„Не съм разочарован. Днес заслужавахме победата с играта си, но не успяхме. В някои от предните мачове не заслужавахме победата, но я взехме. Трябва да похваля своите играчи, които дадоха всичко от себе си. Изпуснахме шансове, но трябва да продължим напред“, заяви сърбинът минути след края на мача.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

„Истина е, че имахме няколко контузени и наказани, но момчетата, които играха днес, заслужаваха победа. Локомотив след почивката мисля, че нямаше точен удар“, каза Илич относно липсващите футболисти в състава си.

„Мисля, че ако играем по начина, по който играхме днес, ще спелелим във Варна. Не съм доволен от това, че отборите, които играят срещу нас, често бавят времето. Знам, че това е разрешено, но не го толерирам“, допълни Илич относно предстоящия мач с Черно море (12 ноември, събота, 15:00 часа).

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК