ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Треньорът на ЦСКА Саша Илич направи коментар пред медиите преди първата открита тренировка на "червените" за лятната подготовка. Той приветства новото попълнение Сейни Сенянг и сподели, че очаква още попълнения на отбора. 45-годишният сърбин назова имената на напускащите футболисти и определи целите на „армейците“ за новия сезон. Припомняме, че БЛИЦ първи съобщи, че на "Армията" вече са си гарантирали услугите на еквадорския нападател Майкъл Естрада.

„ЦСКА е отбор, който всяка година трябва да се бори за трофеи. През миналия сезон бяхме много близо до титлата. Имаше мачове, в които играхме добре и такива, в които не играхме така както исках. Да, не успяхме, но това ни дава увереност, че сега можем да се борим за всички трофеи, за които ще играем. Още сме в началото на подготовката и искам да вървим стъпка по стъпка за да поправим грешките от миналия сезон. Когато подписах с ЦСКА знаех отлично в какъв клуб ще дойда. Знаех за всичко, знаех за проблемите. Не станахме шампиони, но успяхме да направим една добра атмосфера, да върнем феновете“, заяви Илич.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

„Сигурен съм, че футболистите ще приемат добре Сейни Сенянг и той ще стане важна част от нашия състав. Още днес ще тренира с отбора. Радвам се, че успяхме да го привлечем. Има футболисти, чиито договори изтекоха и вече не са част от състава. Чакаме няколко нови. Знаем, че на някои от тях няма да им е лесно и ще им трябва време. Надяваме се да дойдат сериозни футболисти, които да ни помогнат, защото предстоят важни мачове за ЦСКА. С ръководството говорихме само за позициите на играчите, които са ни нужни, а не за конкретни имена. Футболистите, които вече не са с нас са Дауда Бамба, Жеферсон, Маурицио Гарсес, и Галин Минков, който подписа с Локомотив (София). Туфегджич тренира с нас, той е футболист на ЦСКА. Тъй като беше ангажиран с националния отбор на Армения, Шагоян ще дойде направо в Австрия, за да се присъедини към лагера“, допълни 45-годишният сърбин.

„Целите на ЦСКА са винаги да спечели всичко, за което се бори. Започваме след няколко седмици с мачове срещу първенството, след това играем със Сепси във втория предварителен кръг на Лигата на конференциите. Това беше най-трудният противник, който можеше да ни се падне, предвид това, че имаме по-висок коефициент. Съперникът е млад, но качествен отбор, който десетина години е в елита на Румъния и са постоянни. Очаква ни изключително труден мач. На предната подготовка играхме контрола с тях и загубихме с 0:4“, коментира треньорът на ЦСКА.

„Със сигурност това, че още не разполагаме с още нови попълнения, ще ни затрудни. Предполагам, че така е и за нашите противници, които също сега започват подготовка и сега им започва сезонът. Не трябва да се оплакваме, а да работим и да вземем най-доброто от футболистите, с които разполагаме“, каза още Саша Илич .

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!