Треньорът на ЦСКА Саша Илич коментира равенството 3:3 с Шахтьор (Караганда, Казахстан) в последната контрола на лагера в Турция. Сърбинът похвали Дюкенс Назон и Дауда Бамба, които се разписаха днес. Бамба се появи на смяна след червен картон на Тибо Вион в 74-ата минута и в 90-ата вкара за равенството, спасявайки ЦСКА от загубата. 

27-годишният нападател претърпя операция през ноември миналата година и проведе възстановяването си в Норвегия. Смяташе се, че ЦСКА ще се раздели с Бамба, но Саша Илич реши да му даде шанс и го взе на лагера в Белек. 

"Използвахме тези контроли, за да изпробваме различни неща. На голяма част от футболистите дадох 90 минути“, каза Илич пред Диема Спорт след мача с Шахтьор.

"Със сигурност нещата, които пробвахме тактически не се получиха на 100%. За всеки нападател е важно да вкарва голове, за да има самочувствие. Доволен съм от това, което Назон и Бамба показаха“, добави сърбинът.

„Има още време до началото на втория полусезон. Искам да бъдем максимално добре подготвени. Някои футболисти са контузени, други са болни от вирус и това не е приятно, защото не могат да водят нормален тренировъчен процес. Тук се готвим на добри условия. Ще трябва да се справяме с всички условия. Физически стоим добре. Надявам се да нямаме нови контузени футболисти, за да мога да разполагам с по-голям потенциал“, каза още Саша Илич.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Зимна подготовка 2023 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023