ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Треньорът на ЦСКА Саша Илич говори пред клубната телевизия на "червените" след загубата с 0:2 в дербито с Левски миналата неделя.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"Червените" обявиха в социалните мрежи, че след задълбочен анализ са направени нужните изводи, а работата оттук нататък става още по-усилена. Освен това са предприети мерки за промяна както на поведението на всеки отделен играч, така и в психологическата нагласа на целия отбор.

"Със сигурност на всички ни е много тежко след загубата от Левски - на играчите, на мен и на феновете. Най-много съжалявам за нашите фенове, защото това е мач, за който живеят всички. А ние не играхме на нивото, на което трябваше.

Обезсмислихме всичките хубави неща, които направихме преди мача с Левски. След дербито по пътя към автобуса ни имаше много фенове на Левски и ситуацията не беше нормална. Заради това аз и играчите не говорихме пред медиите. Не е заради загубата. Просто не бяха подсигурили нормални условия. Емоциите не могат да минат бързо, когато си загубил от големия съперник.

Единственото хубаво нещо след такъв мач е, че имаме две седмици пауза. Сега трябва да работим много и да не повтаряме грешките. Не може да губим по такъв начин. Трябва да се върнем на победния коловоз. Не бяхме агресивни, те спечелиха всичките единоборства. Не е, защото имат по-добри футболисти от нашите, а защото бяха агресивни. Това не ми харесва. Всеки може да играе слабо, но трябва да дава максимума от себе си.

Направих си изводите. Не може да си в групата с 4-5 тренировки, аз не процедирам така. За новите трябва време", заяви Илич.


Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
  

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК