ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Вижте как прогрозираха мача Eнджи Касабие и Алфредо Торес в играта Efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ

Треньорът на ЦСКА Саша Илич коментира успеха с 1:0 над Септември в среща от Ефбет лига. Специалистът призна, че „червените” са играли доста под нивото си и обясни защо не са върнали топката на съперника при ситуацията за победния гол на тима си.

„Харесва ми, че победихме, но не ми хареса начинът, по който стигнахме до победата. Досега не съм коментирал темата, но днес съдийството не беше такова, каквото трябваше да бъде. Мачът бе доста нервен и за двата отбора”, коментира Илич.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

Стигна се до ситуацията при гола. Ако трябва да търсим оправдание, то е, че преди гола имаше няколко очевидни нарушения за картони, които не бяха отсъдени. Съдията направи така, че нашите футболисти да търсят отпор на всичко това и така се стигна до гола”, допълни той.

„Днес имахме играчи, които не играха на нивото, на което трябваше. В същото време играхме срещу млад отбор, който има желание да играе футбол. Когато са налице тези два фактора се получава така. Не влязохме добре в мача. Всяка седмица казвам, че всеки следващ мач е най-важният за нас.

Ако не сме пределно концентрирани и мобилизирани, сами си създаваме проблеми и не показваме, че сме по-добри от съперниците. Днес не получихме гол. Септември нямаше и много положения. Ние имахме няколко възможности да вкараме още. На мен не ми хареса начинът, по който стигнахме до победата. Ще се опитаме да променим нещо в тренировъчния процес. Единственото хубаво нещо е, че днес спечелихме трите точки”, каза още сърбинът.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала ТУК