ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Треньорът на ЦСКА Саша Илич беше изключително емоционален след победата с 2:0 срещу Левски, но "червените" останаха на точка зад Лудогорец и не успяха да спечелят титлата.

„В момента съм изключително емоционален, защото изиграхме един фантастичен сезон. Изключително съм горд от моите момчета. Сами се борихме срещу всички. Спечелихме 84 точки. Не играхме срещу отбори, които излизат с юноши. Нямахме продължения от по 12-15 минути. Не се гледаше ВАР само когато трябваше да се гледа за нас. Единствената глупост, която направихме, беше срещу Септември, когато не играхме феърплей“, коментира Илич.

„Въпреки победата срещу най-големия ни съперник Левски в мен остава известна горчивина, но съм мотивиран да продължим напред“, добави сърбинът.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+) 

„Много е трудно да се бориш за титлата при такива обстоятелства. Може да нямаме изключителни качества, треньорът може да не е перфектен или съвършен, но имаме момчета с голям характер. В началото на сезона това беше нещо немислимо, но мач след мач, стъпка по стъпка ние повярвахме, че може да се борим за титлата“, продължи наставникът на ЦСКА.

„В началото, когато аз дойдох, знаете, че имаше бойкот на феновете, стадионът беше почти празен. Стъпка по стъпка успяхме, върнахме хората на стадиона, но има горчивина в мен, защото 84 точки са много, но се оказаха недостатъчни. Не мога да кажа, че нещо конкретно не направихме в битката за титлата. Една конкретна дузпа ни лиши от титлата. В някои мачове ние имахме късмет. Левски изпусна дузпа в 90-ата минута в последното дерби. В други моменти ние нямахме късмет, както при дузпата на Юрген Матай. Аз съм изключително горд от моя отбор от това, което показа. Горд съм от характера, който футболистите показаха“, коментира Илич.

„Имахме доста контузени футболисти днес, може би бяха седем или осем. Момчетата, които излязоха на терена се справиха фантастично. Отново трябва да кажа, че съм изключително горд от моя отбор и не мога да им правя никакви забележки“, каза той.

„Надявам се, че следващият сезон "Армията" ще бъде пълен във всеки мач“, продължи Илич. 

"Когато бях футболист и завършвахме сезона без трофей, се смяташе за провал. Аз трябва да наблегна в момента, че съм горд от моите футболисти и да кажа "главите горе", добави специалистът. 

"Ще говорим в следващите дни за моето бъдеще. Нищо не е сигурно във футбола. Не искам да говоря за моето бъдеще сега. Изключително тежко е, когато си победил най-големия си съперник, а не можеш да празнуваш", добави Саша Илич.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!