ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов говори след победата с 2:0 срещу Левски в последния кръг на Еfbet Лига. „Армейците“ останаха на точка зад шампиона Лудогорец.

Шефът в ЦСКА захапа "сините", казвайки, че "някои отборчета са обигравали юношите си в Разград", визирайки загубата на Левски с 2:3 преди дни при гостуването на "орлите".

Филипов говори също така и за бъдещето на Саша Илич на стадион "Българска армия".

"Станахме втори в класирането с един невероятен точков актив. От 35 мача да постигнеш 85 точки е невероятно постижение, но и 90 да бяхме, пак нямаше да станем първи. Тези точки ние ги постигнахме честно и почтено. Нямахме късмета да играем срещу юношески формации, нямахме късмета съдии да ни решават мачовете. В някои даже бяхме ощетени. Това е ЦСКА. ЦСКА се бори докрай за шампионската титла. С високо вдигнати глави сме. Поздравявам футболистите, поздравявам треньорите за работата и постигнахме много сериозно постижение като точки“, коментира Филипов.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+) 

"Приятел съм с Илиан Илиев още от казармата. Познавам го като характер и човек. Нямах съмнение, че Черно море ще си играе мача срещу Разград (б.р. - "моряците" отстъпиха с 0:1 на Лудогорец). За разлика от някои отборчета, които в Разград решиха да си обиграват юношите. Явно Разград не е чак такъв дразнител и те решават да си обиграват юношите“, добави шефът в ЦСКА. 

„Аз не мога да имам претенции към Левски. Големите отбори не им отива този начин на поведение. Левски да си прави сметка като клуб, като отбор докъде е стигнал. Не съм бил тогава в ЦСКА (б.р. - когато има съмнения, че ЦСКА е дал мача на Ботев (Пд), за да прецака Левски и да го остави извън първата шестица). От 8-годишен съм юноша на ЦСКА. Минах и през мъжкия отбор. Винаги са ме възпитавали единствено и само да се боря за победа, и когато имам неуспехи, да търся вината в себе си", продължи той.

"Направихме грешки в два възлови двубоя. Когато всеки мач играеш на 100%, отборът срещу теб се хвърля, натрупват се картони и контузии. Днес имахме пет човека контузени, един наказан. Не успяхме да попълним групата. ЦСКА всеки мач играе за победа и се бори за първото място“, каза още Филипов.   

"Саша Илич има договор, остава, работи си. Няма никаква интрига около него. Знаем къде е нивото на българския футбол като качество. Лошото е, че поздравяваме съдията, когато е свирил правилно. Казваме „браво“, когато някой отбор играе феърплей. Основата на спорта е честността и затова хората идват на мача. Разочарован съм, че няма феърплей в българското първенство“, завърши Филип Филипов. 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!