Изпълняващият все още официално длъжността треньор на ЦСКА Сашо Борисов сподели след равенството с Банско (0:0), че „армейците” все още са далеч от играта, която биха искали да виждат всички.

Специалистът разкри, че в скоро време се очакват още нови футболисти в лагера на тима, а дошлият на проби френски бранител Жордан Фак ще получи още един шанс за изява. Испанецът Вергара пък най-вероятно няма да остане в отбора.

„Мисля, че се получава някаква игра, но не това, което се изисква от старши треньора. Има доста неща, които ще трябва да се коригират по време на шампионата. Това е основната цел, с футболистите, които ще дойдат, да се направи един боеспособен състав. Когато дойдат футболистите, ще ги видим. В момента се водят преговори и дано да дойдат. Не е тайна, че Вальо Илиев и Емил Гъргоров тренират с отбора и очакват своя шанс да се появят на терена. На този етап искат да помогнат на отбора. Дано всичко е нормално, да подпишат договори и да помогнат на отбора”, сподели Борисов.

„Гъргоров сам трябва да реши дали ще приеме оферта от друг клуб или не. Към този момент тренира с нас и показва, че иска да помогне.На защитника Фак, който днес видяхме, ще му дадем още шанс. Той днес е пътувал и има нещо в него. За испанеца мисля, че няма да остане.“

„Доста неща трябва да изчистим. Не се получава играта, която трябва да показва ЦСКА. Трябва да държим по-трайно топката и да създаваме ситуации за гол, което днес го нямаше. Не мога да кажа, които футболисти очакваме. Когато дойдат, подпишат всичко и покажат качества, тогава можем да кажем, че ще разчитаме на тях. За нас подготовката започва в този момент и ще променяме нещата по време на сезона, с всеки мач”, завърши специалистът.