Гьоре Йовановски почти сигурно ще бъде уволнен от треньорския пост в ЦСКА. Според непотвърдена информация босът на клуба Димитър Борисов умува да смени македонеца след поредния резил – 0:0 срещу Калиакра (Каварна). БЛИЦ научи, че при смяна на Гьоре “червените” ще бъдат водени до края на есенния дял от сезона от Сашо Борисов с помощник Милен Радуканов. Специалистът има Про Лиценз и помагаше на Йовановски в първите дни от престоя му в Борисовата градина. Борисов ще бъде назначен като наставник, а по време на паузата в първенството ще се търси нов треньор.

На “Армията” имат три варианта за наставник. Първият е българин, който работи в чужбина, вторият е чужденец, който работи в България. Тъй като в момента има само един чужденец в "А" група, съвсем лесно е да се досети човек за кого става въпрос... Третият вариант е чужденец, който в момента е безработен, но е водил популярен европейски клуб.

Следващият мач на ЦСКА е още в четвъртък - срещу Рапид (Виена) в Лига Европа. При треньорска рокада Сашо Борисов ще изведе "червените", като това няма да бъде дебют за него този сезон. Докато Гьоре Йовановски нямаше виза, Борисов бе записван официално като треньор на "армейците"./БЛИЦ