Александър Станков е изпуснал обстановката в съблекалнята на Локомотив (Пловдив) в последно време. Това заяви Константин Динев. Както е известно, Станков вече напусна "Лаута", след като изпълни обещанието си да остане начело на тима до края на сезона.

"Със Сашо Станков сме приятели, един от най-добрите треньори. За съжаление не успя...изпусна малко съблекалнята, което доведе до разногласие сред футболистите и се получиха групички. Всеки един тегли към себе си. Както казвате, Камбуров, те са големи и като футболисти, и като спортисти. Това ги направи различни за Локомотив. Не бяха общо, имаше прекалено много догадки, недомлъвки, които ни разединиха и вторият полусезон не се представихме на ниво", заяви Коко Динев.

"Противоречива година, много ядове, неприятности, но не лошо класиране в първенството с оглед на финансовите възможности, които имаме като клуб. Знаете, че при нас няма подкрепа от големи рекламодатели, фирми и т.н. Не искам да сравнявам никой с никого, но нашите възможности са такива, това е нашата подкрепа. Аз сам осигурявам всичко в клуба, за да може да съществува и ентусиазмът ми и цялото участие на отбора зависи само от мен. Влязохме първата седмица, победихме всички водещи отбори в страната, играхме полуфинал за Купата, в който победихме Лудогорец", допълни още босът на "черно-белите."