Сдружението „ЦСКА Завинаги” представи плана, с който смята да помогне на „червения” клуб да възстанови базата си, като любопитното е, че ще се набират средства от феновете чрез есемеси. За проекта беше обяснено от една от основните фигури в сдружението - Александър Чакмаков, син на първия капитан на ЦСКА Нако Чакмаков. В проекта е включено изграждане на нови терени за школата, възстановяване на базата на Панчарево и реновация на стадион „Българска армия”.

„Нашата организация има за цел да върне ЦСКА там, където е мястото на този клуб. Започваме от базата, от школата, а по-нататък може да дойде и цялостна концепция за функционирането на един модерен клуб. Искаме да изградим три игрища на площадката пред Сектор „А” . След това да се изгради модерна база в Панчарево - 4 терена, 3 да са с естествена трева. Да се възстанови балона и медицински център. Третият етап вече е свързан с реконструкция на стадион „Българска армия”, заяви Александър Чакмаков.

"Искаме да има доверие и яснота всеки 1 лев къде отива. Нашата фондация ще работи с дарителска кампания. Изготвили сме сайт, който дава възможност на всеки един привърженик на ЦСКА да участва с избрана сума от него, в избран от него проект. Стартираме медийна кампания с есемеси за максимално бързото възстановяване на Сектор "Г", за да могат да се включат всички фенски организации, които изразиха желание да участват в изграждането на сектора и построяването му”, каза още Чакмаков.

В сдружението „ЦСКА Завинаги“ се очаква да влязат още Валентин Михов, Стойне Манолов, Елин Рахнев, Светла Петрова, Росен Барчовски, Александър Попов и много други.